USA - Young Potential Stage - Team Stage
Overtuigd?
Bekijk het aanbod

USA - Young Potential Stage - Team Stage

Een stage voor spelers die "Unique" zijn en zich verder willen ontwikkelen. Uiteraard staat fun centraal maar we willen meer! Door spelers van een bepaalde ploeg, niveau samen te brengen creƫren we een unieke setting die ervoor zorgt dat de stage onvergetelijk wordt en uitdagend! De stage kan ook gericht worden naar een team van een bepaalde club. Zie meer info hieronder bij Voor wie?


Voor wie?

In tegenstelling met onze andere kampen die er zijn voor iedereen focust deze stage zich op spelers van een bepaalde ploeg en of met een bepaald niveau en of ambitie. Je kan hier enkel inschrijven als je gekend bent door onze trainers of als de stage speciaal voor jouw ploeg wordt georganiseerd.


Doel?

Het doel van elke stage is om deze zowel leuk, leerrijk, gezond en sportief te maken.

Leuk: luisteren naar de kinderen en geef hun inspraak. Geef de kinderen de keuze en vraag welke oefeningen ze zelf graag doen. Als dit mogelijk is, passen wij onze trainingen hierop aan.

Leerrijk: bij onze stages vertrekken we ook vanuit het standpunt dat elk kind uniek is. Dit wil zeggen dat de trainingen en activiteiten worden aangepast aan het kind en niet omgekeerd. Ook staat samenwerken centraal, met extra sportieve namiddagactiviteiten dagen we de kinderen in groepjes uit en stimuleren we de samenwerking.

Gezond: een gezonde geest in een gezond lichaam, "Mens sana in corpore sano". Wij zorgen voor een gezond tussendoortje (een stukje fruit) en verse broodjes als middagmaal. Ook voldoende drinken is belangrijk! Na elke dag en activiteit werken we ook met een cooling down, de kinderen terug tot rust brengen.

Sportief: hier staan onze trainingen centraal waarbij de leiding wordt genomen door onze ervaren + 18 trainers of gekende trainers. Ook zijn er vaak lokale trainers die een handje meehelpen en wij extra ondersteunen. Uiteraard hebben deze vaak de diploma's van de Vlaamse Trainers School. Maar nog belangrijker voor ons is hebben ze de juiste kennis? Daarom evalueren wij elke stage grondig!


Praktische informatie

Breng voetbalschoenen mee (GEEN ijzeren noppen) en eventueel ook een paar zaalvoetbalschoenen of sportschoenen

Voorzie de juiste sportkledij en extra kledij, vergeet ook de scheenlappen niet.

Bekijk het aanbod


Voorbeeld dagindeling

Beschrijving Uren Info
Opvang 07u45-09u00 Sporthal/speelplaats, onder toezicht
Opwarming 09u00-09u15 Loslopen, pas en trapvorm, tikkertje, ...
Eerste training 09u15-10u15 Voetbal
Tienuurtje 10u15-10u30 Koekje + drankje
Tweede training 10u30-12u30 Voetbal
Middagmaal 12u30-13u15 Gezonde broodjes met beleg en groentjes naar keuze
Speeltijd 13u15-14u00 Vrij spel onder toezicht
Middagactiviteit 14u00-15u30 Waterspel, smokkelspel, voetbalbasebal, honkbal, ...
Vieruurtje 15u30-15u45 Stuk fruit + drankje
Keuzesport 15u45-16u45 Keuze uit de sporten die gegeven zijn in de voormiddag
Cooling down 16u45-17u00 Stretchen
Opvang 17u00-18u30 Sporthal/speelplaats, onder toezicht